Het bouw ”virus”

๐—ฆ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ”๐˜ƒ๐—ถ๐—ฟ๐˜‚๐˜€”!
Onze topper Sandro Boots vertelt hieronder over het bouw โ€˜โ€™virusโ€™โ€™.

Sandro BootsWat een ervaring!
10 weken lang was de bouwplaats het grootste deel van mijn werktijd mijn kantoor. Het kantoor dat bestond uit een groot veld en onze blauwe vertrouwde container. 10 weken lang heb ik met een fantastisch team van mensen mogen werken aan de fundering voor de nieuwbouw van een hal in het zuiden van Nederland (project mag helaas niet genoemd worden).

In week 44 stonden we nog in de hitte te graven, in week 51 stonden we met -7 balken te plaatsen en in week 1 waren we door en door nat van de regen. Het weer veranderde maar iets wat altijd hetzelfde bleef is positieve mentaliteit van de mensen die het moeten maken, zij hadden er elke dag zin in! En die positieve mentaliteit gaf mij ook elke dag een lach op mijn gezicht, ook al was het 5:30 uur en stonden we in de kou beton te storten.

Het is een enorm leerzame periode geweest welke ik niet had willen missen! We hebben duizenden kuubs grond uitgegraven, tonnen aan wapening verwerkt, tientallen kuubs aan eps verwerkt, honderden kuubs beton gestort en een hele belangrijke les geleerd:
WAT IS DE BOUW TOCH MOOI!

Dank aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt!

Sandro Boots

Meer info vind je hier.ย